Platta
Viinihuone

Punaista, valkoista vai kuohuvaa?

None

Kuohuviinistä saat kuplivaa iloa iltaasi, olit sitten juhlimassa syntymäpäivää, pikkujouluja tai ihan vaan pitkän päivän iltaa. Ja kukapa voisi vastustaa samettista punaviiniä tai virkistävää valkeaa. Oikeanlaisen viinin yhdistäminen ruokailuun rikastaa makuelämystä. Makuja on monenlaisia – mutta niin on onneksi viinejäkin.

Yövytkö hotellissa tai oletko näytteilleasettajana messuilla? Kun ostat viinihuoneemme valikoimasta haluamasi viinin, säilytämme sen vierailusi ajan viinihuoneessamme. Piipahdat vain Plattaan tai Open Lobbyyn ja nautit lasillisen oman aikataulusi mukaan.

Viini viihtyy viileässä

Kaikki viinimme säilytetään viinihuoneessamme viileässä, juuri oikeassa kellarilämpötilassa. Erillinen viinihuone kätkee sisäänsä viinejä laajalti ympäri maailman – yhtä lailla tuttuja kuin hieman jännittävämpiä makuja. Suosimme pientuottajia, joten meiltä saat myös luomuviiniä, joista moni on biodynaamisesti viljeltyä. Sommelierimme tuntevat viinimaailman trendit, osaavat arvostaa klassikkoja ja etsivät jatkuvasti uutta. 

Plattan viinit

Viinimaistelu on seikkailu

Tervetuloa viinien monipuoliseen maailmaan! Tarkoitus on nauttia kaikilla aisteilla – ja oppia samalla ohimennen viineistä. Tutustumme erityyppisiin viineihin eri alueilta, opettelemme maistamisen salat ja vertailemme makuja. Oppaana toimii kokenut sommelier. Astu seikkailuun uteliaana ja mielenkiinnolla – me hoidamme loput!

Kysy tarjous myyntipalvelustamme fazer.sales@messukeskus.fi

None

Kuvia meistä

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua