Platta
Viinihuone

Punaista, valkoista vai kuohuvaa?

None

Kuohuviinistä saat kuplivaa iloa iltaasi, olit sitten juhlimassa syntymäpäivää, pikkujouluja tai ihan vaan pitkän päivän iltaa. Ja kukapa voisi vastustaa samettista punaviiniä tai virkistävää valkeaa. Oikeanlaisen viinin yhdistäminen ruokailuun rikastaa makuelämystä. Makuja on monenlaisia – mutta niin on onneksi viinejäkin.

Yövytkö hotellissa tai oletko näytteilleasettajana messuilla? Kun ostat viinihuoneemme valikoimasta haluamasi viinin, säilytämme sen vierailusi ajan viinihuoneessamme. Piipahdat vain Plattaan tai Open Lobbyyn ja nautit lasillisen oman aikataulusi mukaan.
 

Viini viihtyy viileässä

 

Kaikki viinimme säilytetään viinihuoneessamme viileässä, juuri oikeassa kellarilämpötilassa. Erillinen viinihuone kätkee sisäänsä viinejä laajalti ympäri maailman – yhtä lailla tuttuja kuin hieman jännittävämpiä makuja. Suosimme pientuottajia, joten meiltä saat myös luomuviiniä, joista moni on biodynaamisesti viljeltyä. Sommelierimme tuntevat viinimaailman trendit, osaavat arvostaa klassikkoja ja etsivät jatkuvasti uutta. 

Viinimaistelu on seikkailu

Tervetuloa viinien monipuoliseen maailmaan! Tarkoitus on nauttia kaikilla aisteilla – ja oppia samalla ohimennen viineistä. Tutustumme erityyppisiin viineihin eri alueilta, opettelemme maistamisen salat ja vertailemme makuja. Oppaana toimii kokenut sommelier. Astu seikkailuun uteliaana ja mielenkiinnolla – me hoidamme loput! Kysy tarjous myyntipalvelustamme compass.sales@messukeskus.com

 

Drinkki

Lasillinen iloa

 

Maistuisiko klassinen cocktail, virkistävä olut, tai lasillinen laadukasta viiniä? Kattavan juomavalikoiman avulla huolehdimme, että jokaiseen makuun on jotakin. Open Lobbyn puolella sijaitseva baari tarjoilee loistavan ruoan lisäksi laajan valikoiman juomia, alkoholittomia oluita, kahvia, teetä ja virvoitusjuomia unohtamatta. 

Viinilista on kokeneiden sommelierien suunnittelema, ja cocktailimme valmistetaan oikeaoppisesti, tarkoin valituista raaka-aineista – tuttujen klassikkoiden lisäksi pohjoismaisia makuja hyödyntäviä uusia luomuksia. Meiltä syntyvät myös herkulliset alkoholittomat mocktailit. Tunnetuimpien olutmerkkien rinnalla on parhaita pienpanimoiden tuotteita. Kysy baarimestarilta suositusta ja yllätä itsesi!

Kahvikuppi- Roastery

Kahvin lumoa

 

Kahvimme on peräisin Helsingin Punavuoresta Kaffa Roasteryn paahtimolta. Eettisesti valmistettu laadukas kahvi on meille tärkeää – haluamme tarjoa asiakkaillemme vain parasta!
 

Mikä on Kaffa Roastery?

Kaffan visio on maailma, jossa jokaista kahvikupillista ja jokaista ihmistä kupin takana arvostetaan. Kaffalaiset käyvät puristamassa kaikkien toimittajien kanssa henkilökohtaisesti Kaffa Handshaken. Se on sopimus reilusta kaupasta, asiallisista työolosuhteista ja ympäristöstä huolehtimisesta. 

Laatu, kestävä kehitys ja läpinäkyvyys ovat Kaffan toiminnan ydin.

Plattan viinit

Kuvia meistä

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua