Platta
Platta Ruokalistat

Lounaaksi elämys lautasella?

Runsas, ravinteikas ja värikäs elämys. Päivittäin vaihtuva herkullinen Plattan lounastori koostuu huolella valmistetuista sesongin mukaisista salaateista, päivän keitosta ja runsaasta leipävalikoimasta. Päivän liha- ja kala-annokset tarjoilemme pöytiin ja halutessa alkupalaksi on mahdollista ostaa edullisempaan hintaan lounastorin tarjooma. Yksi ylpeydenaiheistamme on käsityönä valmistettu pizza, joten lounaslistalle sisältyy myös vaihtuva päivän lounaspizza. Jälkiruoan ystäville tarjoamme pientä makeaa.
 
Liiketapaamisiin ja muihin pidempiin keskusteluhetkiin sopii pöytiintarjoiltu business-lounas. Kolmen ruokalajin kattaus on oivallinen näyte keittiömme osaamisesta ja makumaailmasta. Businesslounas pitää sisällään alkupalaksi keiton, valinnaisen pääruoan liha- kala- tai pizzavaihtoehdosta sekä päivän jälkiruuan.

Monien messujen ja tapahtumien aikaan lounasta on saatavilla myös viikonloppuisin!

PLATTAN LOUNASTORI & PÄIVÄN KEITTO  6,50 / 11,50 
viikonloppuisin 8,50 / 15,50

Päivän lounastoriin sisältyy runsas salaattipöytä ja päivän keitto. Lounastorin voi vaihtoehtoisesti nauttia pääruoan yhteydessä alkupalapöytänä tai keitto- ja salaattilounaana.

PÄIVÄN LIHA- tai KALA-ANNOS   13,50
viikonloppuisin 17,50

kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä

LOUNASPIZZA   12

BUSINESSLOUNAS   25
saatavilla vain arkilounailla

Kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu lounas pitää sisällään alkupalaksi keiton, valinnaisen pääruoan liha- kala- tai pizzavaihtoehdosta sekä päivän jälkiruuan.

PÄIVÄN PIENI MAKEA   3

Lounaslista vko 34

Maanantai 19.8.


Päivän keitto: Tomaatti-vuohenjuustokeitto G

Grillattua porsaan kylkeä, vihreitä papuja ja inkivääri-hunajakastiketta M, G

Paistettua lohta, grillattua kurpitsaa ja sitruunajogurttia L, G

Pizza: Salami, herkkusieni tomaatti, katkarapu VL

 

Tiistai 20.8.

 

Päivän keitto: Fenkolikeittoa L, G

Paahdettua karitsaa, grillattua kukkakaalia ja harissajogurttia VL, G

Haudutettua kuhaa, grillattuja Ramiro-paprikoita ja kapriskastiketta L, G

Pizza: Mozzarella, tomaatti, basilika VL

 

 

Keskiviikko 21.8.

 

Päivän keitto: Sellerikeitto L, G

Maalaismakkaroita, lämmintä perunasalaattia ja sitruunajogurttia L, G

Oliiviöljyssä haudutettua nieriää, grillattua purjoa ja savuchili creme fraichea L, G

Pizza: Mausteista lammaskoftaa, fetaa, persiljaa ja punasipulia VL

Torstai 22.8.


Päivän keitto: Mausteinen kurpitsakeitto VE, G

Paahdettua maalaiskanaa, haudutettua fenkolia ja mausteista ketsuppia M, G

Paistettua lohta, haudutettua fenkolia ja salottisipulikastiketta L, G

Pizza: Munakoisoa, grillattua paprikaa, persiljaa, tomaattia ja mozzarellaa VL

 

Perjantai 23.8.

Päivän keitto: Lohikeittoa VL, G

Mausteinen lammashampurilainen, kurkkua ja sitruunajogurttia L

Lohiampurilainen, kurkkua ja sitruunajogurttia L

Pizza: Lämminsavulohi, punasipuli, rucola VL

 

Lauantai 24.8.

Päivän keitto: Tomaatti-vuohenjuustokeitto G

Grillattua porsaan kylkeä, vihreitä papuja ja inkivääri-hunajakastiketta M, G

Paistettua lohta, grillattua kurpitsaa ja sitruunajogurttia L, G

Pizza: Salami, herkkusieni tomaatti, katkarapu VL

 

 

L laktoositon VL vähälaktoosinen M maidoton G gluteeniton Ve vegaani


Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne.

None

Koko lista herkullista!

P L A T T A N   M A K U J A

Keittiömestarin menu kutsuu nautiskelemaan! Tarkoin valitut parhaat raaka-aineet yhdistettynä innovatiivisuuteen luovat elämyksen läpi Plattan makumaailman. Tämä menu on nautiskelijoille ja kaikille hyvän ruoan ystäville! Menu koostuu seurueen kesken jaettavista annoksista, joko jälkiruoalla tai ilman.
Myydään koko seurueelle/ min 2 hlö.

 

36 €/ hlö & makeaa kaipaaville 46 €/ hlö

 

Naposteltavaa

PUNAVIINISSÄ HAUDUTETTUJA KALAMATA.OLIIVEJA (VE, G) 4

FERMENTOITUJA SESONGIN KASVIKSIA (VE, G) 4

HUNAJAPAAHDETTUJA PÄHKINÖITÄ (VE, G) 4

HAPANJUURILEIPÄÄ (L) 4

RAPEITA VÄSTERBOTTEN-LEIPÄTIKKUJA (VL) 5

Alkuun

MAUSTEINEN HUMMUS (L) 8
persimonia, pinjansiemeniä, minttua ja paahdettua leipää

SADONKORJUUSALAATTI (L, G) 10/ 16
Paahdettua maalaiskanaa/ kikhernepyöryköitä/ savustettua merilohta

PLATTAN TATTIKEITTO (L, G) 10/ 16
Paistettuja kanttarelleja, pinjansiemeniä ja miokkavaahtoa

BURRATA 12
Tulista n´Duja- makkaraa, cashew-pähkinöitä, tomaattia ja grillattua leipää

PLATTAN TAPASLAUTANEN 12
Salamia, fermentoituja kasviksia, juustoa, grillattua leipää ja paahdettuja oliiveja

KATKARAPUKASARI (M) 14/ 22
Äyriäislientä, persiljaöljyä, chiliä ja hapanjuurileipää

 

Pääruokia

MUSTAPAPU-PUNAJUURIPIHVI (L, G) 24
Piparjuurikastiketta, paahdettuja juureksia, hasselpähkinää ja fetaa

YLIKYPSÄÄ KARITSAN POTKAA (L, G)  26
Grillattua munakoisoa, Ramiro-paprikaa, cashewpähkinä-tomaattikastiketta ja sitruunajogurttia

KANANPOIKAA HIILIGRILLISTÄ (L, G) 26
Chimichurri-kastiketta, grillattua kukkakaalia, savuchili-ranskankermaa

PLATTAN KALAA (L, G) 28
Päivän kalaa, hummerikastiketta, paistettuja kanttarelleja ja tomaattikastikkeessa haudutettua fenkolia 

HÄRKÄÄ HIILIGRILLISTÄ (L, G) 32
Härän marmoriulkofile, mausteista yrttivoita, paistettuja kanttarelleja ja jeeralla maustettuja porkkanoita 

- YLLÄOLEVAT PÄÄRUOAT TARJOILLAAN SESONGIN MUKAAN VAIHTUVIEN PERUNOIDEN KERA

JUUSTOHAMPURILAINEN (VL)   20
Mausteinen ketsuppi, cheddar, Jack Daniel's sinappi, ranskalaiset perunat

CLUB PLATTA SANDWICH (L) 20
Paahdettua malaiskanaa, saupekonia, paistettu kananmuna, savuchili-creme fraiche, ranskalaiset perunat

Artesaanipizzat

BROOKLYN 13
Tomaattia, parmesania, basilikaa, mozzarellaa 

KREETA 15
Munakoisoa, grillattua paprikaa, persiljaa, tomaattia, mozzarellaa

PARIISI (VL) 15
Salamia, herkkusieniä, persiljaa ja parmesania

HELSINKI 16
Neljää juustoa, smetanaa, mustapippuria ja basilikaa

CAPRINO 17
Panchettaa, persikkaa, vuohenjuustoa ja ranskankermaa

TRONDHEIM (VL) 17
Lämminsavustettua lohta, smetanaa, punasipulia ja rukolaa

ISTANBUL (VL) 17
Mausteista lammas-koftaa, fetaa, persiljaa ja punasipulia

Jälkiruoat

VANILJAJÄÄTELÖÄ JA KINUSKIKASTIKETTA (L, G) tai MUSTAHERUKKASORBETTIA   4

MARENKILEIVOS (L, G)   8
Vadelmakreemiä, kinuskikastiketta ja kauden marjoja

PÄHKINÄ-SUKLAABROWNIE  (L, G) 10
Vaniljajäätelöä

KARAMELLISOITUJA OMENOITA (L, G) 10
Mantelijäätelöä, pippurikinuskia ja oreganoa

PÄIVÄN JUUSTOA JA HILLOKETTA   10
kysy lisää henkilökunnalta

 

 

Kurkkaa myös open Lobbyn menu täältä!

Lasten menu

Perheen pienimmille

PÄIVÄN PASTA    8

ARTESAANIPIZZA    9
tomaattikastike, mozzarella, basilika

LASTEN JUUSTOBURGER    8
talon ketsuppi, cheddarjuusto
tarjoillaan valinnan mukaan ranskalaisilla tai lisukesalaatilla

CAESAR-SALAATTI KAUDEN TWISTILLÄ     6/8
pieni | iso

Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne.

 

Tervetuloa herkuttelemaan ystävien kesken tai vaikka työporukalla.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse 040 450 3252, niin ehdotamme teille sopivaa ryhmämenua.
Minimihenkilömäärä ryhmämenuille 14 henkeä.

Plattan keittiö

Kuvia meistä

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua