Platta
None

Pizzat

Olemme ylpeitä käsintehdyistä pizzoistamme – emmekä suotta. Onnistunut pizza vaatii tekijältään intohimoa jokaisessa työvaiheessa. Kaikilla ravintoloilla on oma käsityksensä siitä, minkälainen on juuri se oikea pizza. Kohotetaanko pohjaa tunti vai kolme päivää, keitetäänkö tomaattikastiketta? Meillä on omat salaisuutemme elämyksen tuottamiseen. 

Taikinareseptimme on kotoisin eteläisestä Kaliforniasta. Täytevalikoimaa on inspiroinut Brooklynin lisäksi silkka kunnioitus hyvien raaka-aineiden yhdistämistä kohtaan. Valmistustapamme on roomalainen ja lopputulos on pasilalainen. Parasta Plattasta, totta kai.

 

Artesaanipizzat

Plattassa kaikki pizzat valmistetaan taikinaa ja kastiketta myöten alusta loppuun käsityönä!

Olemme ylpeitä käsintehdyistä pizzoistamme.

BROOKLYN   13
tomaattia, parmesaania, basilikaa, mozzarellaa

KREETA   15
munakoisoa, grillattua paprikaa, persiljaa, tomaattia, mozzarellaa

PARIISI (VL)   15
salamia, herkkusieniä, persiljaa, parmesania

HELSINKI   16
4x juusto, smetanaa, mustapippuria, basilikaa

CAPRINO   17
panchettaa, persikkaa, vuohenjuustoa, ranskankermaa, hasselpähkinää

TRONDHEIM (VL)   17
lämminsavustettua lohta, smetanaa, punasipulia, rucolaa

ISTANBUL (VL)   17
mausteista lammas-koftaa, fetaa, persiljaa ja punasipulia

Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta.
Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne.
Plattan Pizza

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua