Platta
None

PIZZAT

 

Olemme ylpeitä käsintehdyistä pizzoistamme – emmekä suotta. Onnistunut pizza vaatii tekijältään intohimoa jokaisessa työvaiheessa. Kaikilla ravintoloilla on oma käsityksensä siitä, minkälainen on juuri se oikea pizza. Kohotetaanko pohjaa tunti vai kolme päivää, keitetäänkö tomaattikastiketta? Meillä on omat salaisuutemme elämyksen tuottamiseen. 

Taikinareseptimme on kotoisin eteläisestä Kaliforniasta. Täytevalikoimaa on inspiroinut Brooklynin lisäksi silkka kunnioitus hyvien raaka-aineiden yhdistämistä kohtaan. Valmistustapamme on roomalainen ja lopputulos on pasilalainen. Parasta Plattasta, totta kai.

Olemme ylpeitä käsintehdyistä pizzoistamme.

Artesaanipizzat

Plattassa kaikki pizzat valmistetaan taikinaa ja
kastikkeita myöten alusta loppuun käsityönä!

 

BROOKLYN (VL)    14
Tomaattia, Fior di latte -mozzarellaa ja basilikaa

PORVOO (VL)    15
Saunapalvattua kinkkua, punasipulia, Fior di latte -mozzarellaa ja persiljaa

HELSINKI (VL)    16
(Pizza bianca) Neljä juustoa: Västerbotten, Peltolan Blue, brie, mozzarella

BEIRUT (Ve)    15
Vegaanista ranskankermaa, kirsikkatomaattia, punasipulia,
persiljaa ja za´atar-mausteseosta

PARIISI (VL)    16
Milanon salamia, herkkusieniä ja parmesan-juustoa

TROMSSA (VL, sis. pähkinää)    16
Jättikatkaravunpyrstöjä, smetanaa, punasipulia,
grillattua paprikatahnaa ja rucolaa

SPILINGA (VL)    17
Tomaattia, mausteista n´Duja tuoremakkaraa,
ramiro-paprikaa ja salviaöljyä

LOMBARDIA (VL)    18
Ilmakuivattua härän bresaolaa, parmesania, tryffeliöljyä ja rucolaa

Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta.
Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne.
None

Metripizzat

Nauti herkullisista artesaanimetripizzoistamme porukan kesken. Yhdestä pizzasta riittää 5-6 hengelle. Kaikki pizzat ovat vähälaktoosisia.


Metripizzat ovat myynnissä vain ennakkotilauksesta, vähintään kahden (2) vuorokauden ennakolla. Tee ennakkotilaus myyntipalvelustamme: fazer.sales@messukeskus.com.

 

BROOKLYN   70
Tomaattia, Fior di latte -mozzarellaa ja basilikaa

PORVOO   75
Saunapalvattua kinkkua, punasipulia, Fior di latte -mozzarellaa ja persiljaa

PARIS   80
Milanon salamia, herkkusieniä ja parmesan-juustoa

TROMSØ   80
Jättikatkaravunpyrstöjä, smetanaa, punasipulia,
grillattua paprikatahnaa ja rucolaa

LOMBARDIA   90
Ilmakuivattua härän bresaolaa, parmesania,
tryffeliöljyä ja rucolaa

Lisukesalaatti   5 €/ hlö

 

Etsittekö ryhmällenne sopivaa illallismenuta? Ota yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse 040 450 3252, niin ehdotamme teille sopivaa ryhmämenua.
Minimihenkilömäärä ryhmämenuille 10 henkeä.

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua