Platta
Platta Ruokalistat

Koko lista herkullista!

Plattan makuja

Keittiömestarin menu kutsuu nautiskelemaan! Tarkoin valitut parhaat raaka-aineet yhdistettynä innovatiivisuuteen luovat elämyksen läpi Plattan makumaailman. Tämä menu on nautiskelijoille ja kaikille hyvän ruoan ystäville! Menu koostuu seurueen kesken jaettavista annoksista, joko jälkiruoalla tai ilman.
Myydään koko seurueelle/ min 2 hlö.

36 €/ hlö & makeaa kaipaaville 46 €/ hlö

 

Naposteltavaa

PUNAVIINISSÄ HAUDUTETTUJA KALAMATA.OLIIVEJA (VE, G) 4

FERMENTOITUJA SESONGIN KASVIKSIA (VE, G) 4

HUNAJAPAAHDETTUJA PÄHKINÖITÄ (VE, G) 4

HAPANJUURILEIPÄÄ (L) 4

RAPEITA VÄSTERBOTTEN-LEIPÄTIKKUJA (VL) 5


Alkuun

MAUSTEINEN HUMMUS (L) 8
persimonia, pinjansiemeniä, minttua ja paahdettua leipää

SADONKORJUUSALAATTI (L, G) 10/ 16
Paahdettua maalaiskanaa/ kikhernepyöryköitä/ savustettua merilohta

PLATTAN TATTIKEITTO (L, G) 10/ 16
Paistettuja kanttarelleja, pinjansiemeniä ja miokkavaahtoa

BURRATA 12
Tulista n´Duja- makkaraa, cashew-pähkinöitä, tomaattia ja grillattua leipää

PLATTAN TAPASLAUTANEN 12
Salamia, fermentoituja kasviksia, juustoa, grillattua leipää ja paahdettuja oliiveja

KATKARAPUKASARI (M) 14/ 22
Äyriäislientä, persiljaöljyä, chiliä ja hapanjuurileipää


 

Jälkiruoat

VANILJAJÄÄTELÖÄ JA KINUSKIKASTIKETTA (L, G) tai MUSTAHERUKKASORBETTIA   4

MARENKILEIVOS (L, G)   8
Vadelmakreemiä, kinuskikastiketta ja kauden marjoja

PÄHKINÄ-SUKLAABROWNIE  (L, G) 10
Vaniljajäätelöä

KARAMELLISOITUJA OMENOITA (L, G) 10
Mantelijäätelöä, pippurikinuskia ja oreganoa

PÄIVÄN JUUSTOA JA HILLOKETTA   10
kysy lisää henkilökunnalta

Pääruokia

MUSTAPAPU-PUNAJUURIPIHVI (L, G) 24
Piparjuurikastiketta, paahdettuja juureksia, hasselpähkinää ja fetaa

YLIKYPSÄÄ KARITSAN POTKAA (L, G)  26
Grillattua munakoisoa, Ramiro-paprikaa, cashewpähkinä-tomaattikastiketta ja sitruunajogurttia

KANANPOIKAA HIILIGRILLISTÄ (L, G) 26
Chimichurri-kastiketta, grillattua kukkakaalia, savuchili-ranskankermaa

PLATTAN KALAA (L, G) 28
Päivän kalaa, hummerikastiketta, paistettuja kanttarelleja ja tomaattikastikkeessa haudutettua fenkolia 

HÄRKÄÄ HIILIGRILLISTÄ (L, G) 32
Härän marmoriulkofile, mausteista yrttivoita, paistettuja kanttarelleja ja jeeralla maustettuja porkkanoita 

- YLLÄOLEVAT PÄÄRUOAT TARJOILLAAN SESONGIN MUKAAN VAIHTUVIEN PERUNOIDEN KERA

JUUSTOHAMPURILAINEN (VL)   20
Mausteinen ketsuppi, cheddar, Jack Daniel's sinappi, ranskalaiset perunat

CLUB PLATTA SANDWICH (L) 20
Paahdettua maalaiskanaa, savupekonia, paistettu kananmuna, savuchili-creme fraiche, ranskalaiset perunat


Artesaanipizzat

BROOKLYN 13
Tomaattia, parmesania, basilikaa, mozzarellaa 

KREETA 15
Munakoisoa, grillattua paprikaa, persiljaa, tomaattia, mozzarellaa

PARIISI (VL) 15
Salamia, herkkusieniä, persiljaa ja parmesania

HELSINKI 16
Neljää juustoa, smetanaa, mustapippuria ja basilikaa

CAPRINO 17
Panchettaa, persikkaa, vuohenjuustoa ja ranskankermaa

TRONDHEIM (VL) 17
Lämminsavustettua lohta, smetanaa, punasipulia ja rukolaa

ISTANBUL (VL) 17
Mausteista lammas-koftaa, fetaa, persiljaa ja punasipulia

 

Perheen pienimmille

PÄIVÄN PASTA    8

ARTESAANIPIZZA    9
tomaattikastike, mozzarella, basilika

LASTEN JUUSTOBURGER    8
talon ketsuppi, cheddarjuusto
tarjoillaan valinnan mukaan ranskalaisilla tai lisukesalaatilla

CAESAR-SALAATTI KAUDEN TWISTILLÄ     6/8
pieni | iso

 

Kurkkaa myös open Lobbyn menu täältä!

Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne.

 

Tervetuloa herkuttelemaan ystävien kesken tai vaikka työporukalla.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse 040 450 3252, niin ehdotamme teille sopivaa ryhmämenua.
Minimihenkilömäärä ryhmämenuille 14 henkeä.

Plattan keittiö

Kuvia meistä

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua