Platta
Platta Ruokalistat

Lounaaksi elämys lautasella

None

Runsas, ravinteikas ja värikäs elämys.

Päivittäin vaihtuva herkullinen Plattan lounasbuffet koostuu tarkoin valituista raaka-aineista. Vaihtoehtoina joko salaattipöytä, keitto ja leipä tai lounasbuffet lämpimän ruoan kera.


Salaattipöytämme koostuu sesongin mukaisista salaateista, päivän keitosta ja runsaasta leipävalikoimasta. Koko lounasbuffetin valitseville myös päivän liha- ja kalavaihtoehdot löytyvät buffetista. Kasvisruokailijoille keittiömme loihtii oman annoksen avokeittiöstämme. 


Yksi ylpeydenaiheistamme on käsityönä valmistettu pizza, joten lounaslistalta löytyy myös vaihtuva päivän lounaspizza. Messulauantaisin lounaalla on saatavilla kaikki a la carte listamme pizzat! 
 
Liiketapaamisiin ja muihin pidempiin keskusteluhetkiin sopii pöytiintarjoiltu businesslounas. Kolmen ruokalajin kattaus on oivallinen näyte keittiömme osaamisesta ja makumaailmasta. Businesslounas pitää sisällään alkuruoan, valinnaisen pääruoan liha- kala- tai kasvisvaihtoehdosta sekä päivän jälkiruuan kahvin/teen kera. Yli kymmenen hengen seurueille tarjoilemme pääruoat jaettavina annoksina seurueen kesken.


Messuviikonloppuina tarjolla on nollahävikkibuffet, jonka valikoima saattaa vaihtua raaka-aineista riippuen pitkin päivää. Buffetin ideana on vähentää ruokahävikkiä hyödyntämällä käyttämättä jääneitä käsittelemättömiä ensiluokkaisia raaka-aineita. Innovaatio ja vaihtuvat raaka-aineet tuovat yllätyksellisyyttä arjen keskelle.


Vastuullisuus on meille tärkeätä Plattassa. Näin toimimme paremman hiilijalanjäljen puolesta ja kehittää toimintaamme jatkuvasti ympäristöystävällisempään suuntaan

 

Viikon lounaslista


L laktoositon VL vähälaktoosinen maidoton G gluteeniton Ve vegaani

Huomioithan, että ravintolassa käytetyt raaka-aineet saattavat vaihtua suunnitellusta ja siten verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa todellisesta tarjonnasta. Kehotamme allergisia henkilöitä aina tarkastamaan tarjotun ruuan soveltuvuus omaan ruokavalioon ravintolassa. Kiitos ymmärryksestänne.

None
 

MA-PE

LA

SALAATTI- & KEITTOBUFFET

11,90 €

15,90 €

KOKO BUFFET (sis. kaksi lämmintä ruokaa)

20 €

25 €

LOUNASPIZZA

12,50 €

 

BUSINESSLOUNAS

29 €

 

Saatavilla vain arkilounailla

   

PÄIVÄN PIENI MAKEA

3 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koko päivän saatavilla

PLATTAN GRILLIPIHVI (L,G)    34 €
Grillattu 275g härän marmoriulkofilepihvi, ranskalaisia perunoita ja mausteinen
n´Duja tuoremakkara-yrttivoi. Tarjoillaan raikkaan tomaattisalsan kera.

Terveys ja turvallisuus ovat ensisijainen prioriteettimme Compass-konsernissa, ja siksi otamme nykyisen koronavirusuhan etenemisen erittäin vakavasti. Seuraamme kehitystä jatkuvasti. Ravintola Platta on suljettuna toistaiseksi huhtikuun 2020 ajan.

Kuvia meistä

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua