Platta
Platta – For your pleasure

Lasillinen iloa, ole hyvä!

Maistuisiko klassinen cocktail, virkistävä olut, tai lasillinen laadukasta viiniä? Kattavan juomavalikoiman avulla huolehdimme, että jokaiseen makuun on jotakin. Open Lobbyn puolella sijaitseva baari tarjoilee loistavan ruoan lisäksi laajan valikoiman juomia, alkoholittomia oluita, kahvia, teetä ja virvoitusjuomia unohtamatta. 

Viinilista on kokeneiden sommelierien suunnittelema, ja cocktailimme valmistetaan oikeaoppisesti, tarkoin valituista raaka-aineista – tuttujen klassikkoiden lisäksi pohjoismaisia makuja hyödyntäviä uusia luomuksia. Meiltä syntyvät myös herkulliset alkoholittomat mocktailit. Tunnetuimpien olutmerkkien rinnalla on parhaita pienpanimoiden tuotteita. Kysy baarimestarilta suositusta ja yllätä itsesi!

Kahvin lumoa

None

Kahvimme on peräisin Helsingin Punavuoresta Kaffa Roasteryn paahtimolta. Eettisesti valmistettu laadukas kahvi on meille tärkeää – haluamme tarjoa asiakkaillemme vain parasta!
 

Mikä on Kaffa Roastery?

Kaffan visio on maailma, jossa jokaista kahvikupillista ja jokaista ihmistä kupin takana arvostetaan. Kaffalaiset käyvät puristamassa kaikkien toimittajien kanssa henkilökohtaisesti Kaffa Handshaken. Se on sopimus reilusta kaupasta, asiallisista työolosuhteista ja ympäristöstä huolehtimisesta. 

Laatu, kestävä kehitys ja läpinäkyvyys ovat Kaffan toiminnan ydin. 

 


 

Kuukauden cocktail

None

Runsaasta cocktail valikoimastamme löydät niin klassikko drinkkejä kuin uusien makuyhdistelmien kirjoa. Kuukausittain poimimme listaltamme tai tuomme sen ulkopuolelta esiin kuukauden cocktailin, joka on saatavilla Open lobbysta taroushintaan koko kuukauden ajan.

Lokakuun cocktail on Negroni.

- Ajaton klassikko ja ruokahalun herättäjä nautiskelijoille! 

 


 

Plattan viinit

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua