Platta
Viinihuone

Poikkeusaukioloaikoja

Vene 20 Båt 7.2-16.2

pe 7.2 klo 11-24
la 8.2 klo 12-24
su 9.2 klo 12-23
ma-pe 10.-14.2 nomaali aukioloajat
la 15.2 klo 12-24
su 16.2 klo 12-20

Platta suljettuna viikolla 8 ma-to 17.-20.2, hyvää hiihtolomaa! 
Avaamme jälleen Winter Assemblyyn perjantaina 21.2 klo 18, tervetuloa!

Winter Assembly 21.2-23.2

pe 21.2 18-24
la 22.2 klo 12-24
su 23.2 klo 12-20

Go Expo 28.2-1.3

pe 28.2 klo 11-24
la 29.2 klo 12-24
su 1.3 klo 12-20

Ilmastoseminaari 21.3

la 21.3 klo 12-24

1.5. Vappu

Vappumenu 49 €/ hlö

Kattaukset klo 13 & klo 16

Alkupalat buffetista

LÄMMINSAVUSTETTUA LOHTA M,G
keitettyjä kananmunia, pinaattia

GRILLATTUJA MAALAISMAKKAROITA L,G
ryytisinappikastiketta

MAUSTEISTA MAALAISKANAN KOIPEA M,G
hunaja-inkiväärikastiketta, roomalaista salaattia, sardellikastiketta

GRILLATTUJA COEUR DE BOEUF –TOMAATTEJA Ve,G
korianteria, sriracha-vinegretteä

MARINOITUA LEHTIKAALIA Ve,G
kuminalla maustettuja kikherneitä, seesaminsiemenkastiketta

KIRKAS PERUNASALAATTI Ve,G
marinoitua punasipulia, kapriksia, sitruunakastiketta

MARINOITUA PUNAKAALIA Ve,G (sis. pähkinää)
granaattiomenaa, paahdettua maapähkinää

RAIKASTA VIHERSALAATTIA L,G (sis. pähkinää)
parmesania, paahdettua hasselpähkinää

MAUSTEINEN PAPRIKA-CASHEWPÄHINÄTAHNA Ve,G (sis. pähkinää)

Valinnainen pääruoka seuraavista:

PAAHDETTUA SIIKAA L,G
grillattua vihreää parsaa, kirvelipestoa

HAUDUTETTUA KARITSAN NISKAA L,G
paahdettua munakoisoa, tomaattia, minttujugurttia

KVINOA-KUKKAKAALIPIHVIÄ L,G
paahdettua munakoisoa, grillattua vihreää parsaa, minttujugurttia

Yli kuuden (6) hengen ryhmille pääruoat tarjoillaan
seurueen kesken jaettavina annoksina
.

 

jälkiruoka buffetista:

JÄLKIRUOKABUFFET
KAHVI/ TEE

 

Yli 10 hengen varaukset: fazer.sales@messukeskus.com

Varaa paikkasi ennakkoon!

Vappumenu_Plattassa

Kuvia meistä

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua