Platta
Pääkuva

Herkullinen maku. Sen eteen laitamme itsemme likoon joka päivä. Tiedämme, että parhaat maut syntyvät käsityönä – raaka-aineiden luonnollisia ominaisuuksia kunnioittaen, parhaita piirteitä korostaen ja pienimmätkin nyanssit huomioiden.

Me panemme persoonamme peliin, keittiömestari etunenässä. Näytämme käsiemme taidot, yllätämme ja nostamme suupielet hymyyn.

Kokkaamme sesongin herkullisimmista raaka-aineista ja suosimme laadukkaimpia paikallisia tuottajia. Ammennamme inspiraatiota pohjoismaisesta luonnosta: keräily on tärkeä osa kasvispainotteista ruokaideologiaamme. 

Ravintolassamme on välitön ja kodinomainen tunnelma, meillä jokainen asiakas tuntee olevansa tärkeä. Astu sisään Plattaan ja koe aito, juuri sinulle käsintehty maku.

Lounaaksi elämys lautasella?

Runsas, ravinteikas ja värikäs elämys. Päivittäin vaihtuva herkullinen Plattan salaattibuffet koostuu huolella valmistetuista sesongin mukaisista salaateista, päivän keitosta ja runsaasta leipävalikoimasta. Päivän liha- ja kala-annokset tarjoilemme pöytiin ja halutessa alkupalaksi on mahdollista ostaa edullisempaan hintaan lounastorin tarjooma. Yksi ylpeydenaiheistamme on käsityönä valmistettu pizza, joten lounaslistalle sisältyy myös vaihtuva päivän lounaspizza. Jälkiruoan ystäville tarjoamme pientä makeaa.
 
Liiketapaamisiin ja muihin pidempiin keskusteluhetkiin sopii pöytiintarjoiltu business-lounas. Kolmen ruokalajin kattaus on oivallinen näyte keittiömme osaamisesta ja makumaailmasta. Businesslounas pitää sisällään alkupalaksi keiton, valinnaisen pääruoan liha- ja kalavaihtoehdosta sekä päivän jälkiruuan.

Monien messujen ja tapahtumien aikaan lounaalla saatavilla myös lämmin ruoka buffetissa.

2.12. Alkaen Plattan businesslounas muuttuu joululounaaksi vuoden 2019 loppuun saakka. Joululounaan hinta 38 €/ hlö.

 

Tutustu viikon lounaslistaan täältä!

Klikkaa ja kurkkaa makujen mekkaan!

Platan pöytä on katettu!

Kuvia meistä

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua