Platta
Pääkuva

Herkullinen maku. Sen eteen laitamme itsemme likoon joka päivä. Tiedämme, että parhaat maut syntyvät käsityönä – raaka-aineiden luonnollisia ominaisuuksia kunnioittaen, parhaita piirteitä korostaen ja pienimmätkin nyanssit huomioiden.

Me panemme persoonamme peliin, keittiömestari etunenässä. Näytämme käsiemme taidot, yllätämme ja nostamme suupielet hymyyn.

Kokkaamme sesongin herkullisimmista raaka-aineista ja suosimme laadukkaimpia paikallisia tuottajia. Ammennamme inspiraatiota pohjoismaisesta luonnosta: keräily on tärkeä osa kasvispainotteista ruokaideologiaamme. 

Ravintolassamme on välitön ja kodinomainen tunnelma, meillä jokainen asiakas tuntee olevansa tärkeä. Astu sisään Plattaan ja koe aito, juuri sinulle käsintehty maku.

Lounaaksi elämys lautasella?

Runsas, ravinteikas ja värikäs elämys. Päivittäin vaihtuva herkullinen Plattan lounastori koostuu huolella valmistetuista sesongin mukaisista salaateista, päivän keitosta ja runsaasta leipävalikoimasta. Päivän liha- ja kala-annokset tarjoilemme pöytiin ja halutessa alkupalaksi on mahdollista ostaa edullisempaan hintaan lounastorin tarjooma. Yksi ylpeydenaiheistamme on käsityönä valmistettu pizza, joten lounaslistalle sisältyy myös vaihtuva päivän lounaspizza. Jälkiruoan ystäville tarjoamme pientä makeaa.
 
Liiketapaamisiin ja muihin pidempiin keskusteluhetkiin sopii pöytiintarjoiltu business-lounas. Kolmen ruokalajin kattaus on oivallinen näyte keittiömme osaamisesta ja makumaailmasta. Businesslounas pitää sisällään alkupalaksi keiton, valinnaisen pääruoan liha- kala- tai pizzavaihtoehdosta sekä päivän jälkiruuan.

Monien messujen ja tapahtumien aikaan lounasta on saatavilla myös viikonloppuisin!

 

PLATTAN LOUNASTORI & PÄIVÄN KEITTO  6,50 / 11,50 
viikonloppuisin tapahtumakohtaisesti 8,50 / 15,50

Päivän lounastoriin sisältyy runsas salaattipöytä ja päivän keitto. Lounastorin voi vaihtoehtoisesti nauttia pääruoan yhteydessä alkupalapöytänä tai keitto- ja salaattilounaana.

PÄIVÄN LIHA- tai KALA-ANNOS   13,50
viikonloppuisin tapahtumakohtaisesti 17,50

kasvisvaihtoehto saatavilla pyydettäessä

LOUNASPIZZA   12

BUSINESSLOUNAS   25
saatavilla vain arkilounailla

Kolmen ruokalajin pöytiin tarjoiltu lounas pitää sisällään alkupalaksi keiton, valinnaisen pääruoan liha- kala- tai pizzavaihtoehdosta sekä päivän jälkiruuan.

PÄIVÄN PIENI MAKEA   3

Klikkaa ja kurkkaa makujen mekkaan!

Platan pöytä on katettu!

Kuvia meistä

Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua

Tee pöytävaraus »
Hyvän ruuan ääreen on helppo saapua